fbpx

Ik heb een naam voor mijn bedrijf, het lag zo dichtbij, het is soms zo simpel. Grappig hoe je jaren kunt zoeken naar iets en hoe het dan ineens gaat stromen als je het weet. Op dinsdag wist ik opeens de naam voor mijn bedrijf en op zaterdag schrijf ik, liggend in bed, ogen net open, de tekst waardoor ik weet dat ik met mijn bedrijf kan starten.
Natuurlijk heb ik er in de afgelopen 5 jaar over nagedacht en een cursus voor gevolgd en toen nog een training, veel gesprekken erover gevoerd, en plannen voor geschreven. Het was mijn tijd nog niet, er was nog geen tijd beschikbaar, geen plek, ik wist nog niet precies wat ik zou gaan doen.
Nu valt het op zijn plek. Ik heb me afgestemd op de Terra-dimensie, de bruine kleuren van diepe gronding, terra thee gedronken. Ik kwam op de dag van de coach met het thema Moed! Hiervoor had ik met Kleurgevoel en Zuci-Infusions op de beurs gestaan en kennisgemaakt met de dame van Balanssteen. Het verlangen werd hierdoor sterker en de energie ging stromen.
Opeens was het niet meer belangrijk dat het kleine kamertje in mijn huis nog niet klaar is. Ik realiseerde me dat ik er helemaal niet samen met iemand in wil zitten, veel te krap. Mijn bed past er ook niet in, dus het idee dat mijn slaapkamer vrij komt is ook een illusie maar het gaf wel ruimte in mijn hoofd. Ik ruim mijn huiskamer op en zie wel hoe het zich verder ontvouwt.
Je bent welkom voor een coachingsgesprek bij mij, eerst een kennismakingsgesprek? Bel of mail me en dan spreken we af.